Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie paszteciki z botwiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie paszteciki z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-botwina0-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie paszteciki z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-botwina1-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie paszteciki z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-botwina2-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie paszteciki z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-botwina3-2.jpg)
![Krok 5 - Francuskie paszteciki z botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-botwina4-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
masło do smażenia | |
botwina | 1 pęczek |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ciasto francuskie | 300 g (1 op.) |
jajko | |
sezam | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: