Składniki:
grzyby | 45 dag |
cebula | 1 szt. |
słonina | 15 dag |
fasola | 25 dag |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
rosół | 2 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
margaryna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona | |
cukier | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
natka pietruszki |
grzyby | 45 dag |
cebula | 1 szt. |
słonina | 15 dag |
fasola | 25 dag |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
rosół | 2 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
margaryna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona | |
cukier | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: