Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

gołąbki z kaszą jaglaną w liściach kalarepy

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jaglana
400 gram
pieczarki
10 szt
mięso mielone
500 gram
liście kalarepy
20 szt
sól do smaku
Sklep Prymat
papryka mielona
Sklep Prymat
bulion warzywny
1 kostka
woda
0,5 litra
jajko
3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z kaszą jaglaną w liściach kalarepy

Wykonanie;
Kasze ugotować, pieczarki drobno pokroić i usmażyć ,mięso wrzucić do kaszy razem z pieczarkami, wymieszać doprawić przyprawami dodać 3 jajka. Liście kalarepy sparzyć ,a następnie nakłada farsz i zawijać . Prużyć w bulionie przez 1 godzinę.Można podawać z sosem pieczarkowym.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 08.09.2012 06:59
Uwielbiam
Betka 23.06.2012 13:37
coś nowego!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak