Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z mięsem z rosołu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z mięsem z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-miesem-z-rosolu1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z mięsem z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-miesem-z-rosolu2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki z mięsem z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-miesem-z-rosolu3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki z mięsem z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-miesem-z-rosolu4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki z mięsem z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-miesem-z-rosolu5-2.jpg)
kapusta biała | 1 szt |
ryż | 4-5 woreczków |
kiełbasa | 1-2 laski |
ugotowane mięso z kurczaka | 500-600 g |
smalec | 1/2 kostki |
masło | 1/2 kostki |
cebula | 1 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: