Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki ze szpinakiem i pieczarkami
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzewamy olej i dodajemy do niego mięso mielone (kupione rozdrobnione) i podsmażamy. Po chwili dodajemy cebulę i pieczarki. Smażymy aż mięso nie będzie surowe, a cebula szklista.
Ugotowany już ryż odcedzamy i chłodzimy. Dodajemy do miski razem z przygotowanymi wcześniej składnikami: mięsem, cebulą, pieczarkami i szpinakiem.
![Krok 1 - Gołąbki ze szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-ze-szpinakiem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki ze szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-ze-szpinakiem-i-pieczarkami2-2.jpg)
Możemy do nich zrobić dowolny sos lub zjeść same.
![Krok 3 - Gołąbki ze szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-ze-szpinakiem-i-pieczarkami0-2.jpg)