Przepis i sposób przygotowania na: Golonka pieczona w bejcy piwnej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Golonka pieczona w bejcy piwnej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-bejcy-piwnej1-2.jpg)
![Krok 2 - Golonka pieczona w bejcy piwnej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-bejcy-piwnej2-2.jpg)
![Krok 3 - Golonka pieczona w bejcy piwnej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-bejcy-piwnej3-2.jpg)
golonka wieprzowa | 5-6 sztuk-malutkich |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
seler | kawałek |
sól do smaku | |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4 ziarenka |
piwo ciemne | 1 szklanki |
biały ocet winny | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
miód | 1 łyżeczka |
czosnek | 4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: