Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowe ravioli z masłem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grzybowe ravioli z masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowe-ravioli-z-maslem1-2.jpg)
![Krok 2 - Grzybowe ravioli z masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowe-ravioli-z-maslem2-2.jpg)
![Krok 3 - Grzybowe ravioli z masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowe-ravioli-z-maslem3-2.jpg)
![Krok 4 - Grzybowe ravioli z masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowe-ravioli-z-maslem4-2.jpg)
![Krok 5 - Grzybowe ravioli z masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowe-ravioli-z-maslem5-2.jpg)
![Krok 6 - Grzybowe ravioli z masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowe-ravioli-z-maslem6-2.jpg)
grzyby suszone | 200 g |
cebula biała | 1 szt |
oliwa | 10 ml |
mąka pszenna typ 650 | 300 g |
woda gorąca | 250 ml |
masło | 50 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
sól | 2 szczypty |
woda | 3 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: