Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz mięsno-cukiniowy:)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz mięsno-cukiniowy:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-miesno-cukiniowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz mięsno-cukiniowy:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-miesno-cukiniowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz mięsno-cukiniowy:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-miesno-cukiniowy3-2.jpg)
cukinie małe | 1 szt |
łopatka bez kości | 0,5 kg |
cebula biała | 2 małe sztuki |
pomidory krojone z puszki | pół puszki |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | szczypta |
śmietana 12% | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: