Przepis i sposób przygotowania na: Jajko w mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajko w mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajko-w-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajko w mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajko-w-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajko w mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajko-w-mielonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Jajko w mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajko-w-mielonym4-2.jpg)
Podawać przekrojone na pół
![Krok 5 - Jajko w mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajko-w-mielonym5-2.jpg)
![Krok 6 - Jajko w mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajko-w-mielonym6-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 4 szt |
jajko | 1 szt |
bułka czerstwa | 1/2 szt |
mleko | |
mięso mielone wołowe | 300 g |
mięso mielone wieprzowe | 150 g |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: