Przepis i sposób przygotowania na: Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti2-2.jpg)
![Krok 3 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti3-2.jpg)
![Krok 4 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti4-2.jpg)
![Krok 5 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti5-2.jpg)
![Krok 6 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti6-2.jpg)
![Krok 7 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti7-2.jpg)
![Krok 8 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti8-2.jpg)
![Krok 9 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti9-2.jpg)
![Krok 10 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti10-2.jpg)
![Krok 11 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti11-2.jpg)
![Krok 12 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti12-2.jpg)
![Krok 13 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti13-2.jpg)
![Krok 14 - Jarmużowe pesto z orkiszowym spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarmuzowe-pesto-z-orkiszowym-spaghetti14-2.jpg)
mąka orkiszowa | 10 dag |
mąka tortowa | 25 dag |
sól | szczypta |
jajko | 3 szt. |
jarmuż | 1 pęczek |
parmezan starty | 1/4 szkl. |
orzechy włoskie | 1/4 szkl. |
czosnek | 1 duży ząbek |
oliwa | 100 ml |
sok z cytryny | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
pomidor | 1 dojrzały |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: