Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak37-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak38-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak39-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak40-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak41-2.jpg)
![Krok 6 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak42-2.jpg)
![Krok 7 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak43-2.jpg)
żeberka wędzone | 400 g |
udko z kurczaka | 1 szt |
marchew | 2 szt |
seler korzeniowy | 0,5 szt mały |
sól | 2 łyżeczki |
woda zimna | 2 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 3 ziarenka |
boczek wędzony | 250 g |
kiełbasa śląska | 1 szt |
cebula | 1 szt |
kapusta kiszona | 500 g |
ziemniaki | 4 szt |
Kminek mielony Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: