Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta biała | 50 dag |
ziemniaki | 3-4 szt |
boczek wędzony | 10 dag |
marchew | |
pietruszka | |
seler korzeniowy | |
pieczarki | 4-5 szt |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
żółtko jajek | 1-2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta biała | 50 dag |
ziemniaki | 3-4 szt |
boczek wędzony | 10 dag |
marchew | |
pietruszka | |
seler korzeniowy | |
pieczarki | 4-5 szt |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
żółtko jajek | 1-2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: