Składniki:
kapusta biała | 1 średnia |
pieczarki | 50 dag |
grzyby suszone | 10 dag |
fasola Jaś | 10 dag |
masło | 1 kostka |
masło klarowane | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
fasola czerwona | 10 dag |
biała fasola | 10 dag |
biała fasola | 10 dag |
kapusta biała | 1 średnia |
pieczarki | 50 dag |
grzyby suszone | 10 dag |
fasola Jaś | 10 dag |
masło | 1 kostka |
masło klarowane | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
fasola czerwona | 10 dag |
biała fasola | 10 dag |
biała fasola | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: