Przepis i sposób przygotowania na: Kawał mięsa, czyli schab pieczony :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kawał mięsa, czyli schab pieczony :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawal-miesa-czyli-schab-pieczony1-2.jpg)
![Krok 2 - Kawał mięsa, czyli schab pieczony :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawal-miesa-czyli-schab-pieczony2-2.jpg)
![Krok 3 - Kawał mięsa, czyli schab pieczony :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawal-miesa-czyli-schab-pieczony3-2.jpg)
![Krok 4 - Kawał mięsa, czyli schab pieczony :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawal-miesa-czyli-schab-pieczony4-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 5 - Kawał mięsa, czyli schab pieczony :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawal-miesa-czyli-schab-pieczony5-2.jpg)
schab bez kości | 1000 g |
oliwa | 3-4 łyżki |
miód płynny | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 2/3 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 2/3 łyżeczki |
tymianek | 2/3 łyżeczki |
oregano | 2/3 łyżeczki |
sos pieczeniowy | 200 ml |
śmietana 30% | 50 ml |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: