Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona słonina
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kiszona słonina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-slonina1-2.jpg)
![Krok 2 - Kiszona słonina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-slonina2-2.jpg)
![Krok 3 - Kiszona słonina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-slonina3-2.jpg)
![Krok 4 - Kiszona słonina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-slonina4-2.jpg)
![Krok 5 - Kiszona słonina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-slonina5-2.jpg)
słonina | 400-500 g |
sól gruboziarnista | 1 kg |
ziele angielskie | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżka |
czosnek | 1 główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: