Przepis i sposób przygotowania na: Kluski w wersji mini zapiekanek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski w wersji mini zapiekanek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-w-wersji-mini-zapiekanek2-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski w wersji mini zapiekanek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-w-wersji-mini-zapiekanek3-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski w wersji mini zapiekanek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-w-wersji-mini-zapiekanek1-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski w wersji mini zapiekanek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-w-wersji-mini-zapiekanek0-2.jpg)
pieczarki | 15-30 dag |
cebula | 1 szt |
ser ?ó?ty | 10 dag |
mas?o | 2 ?y?ki |
szynka | 6-7 plasterków |
ketchup | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kluski | 6 na parze |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: