Przepis i sposób przygotowania na: Kociołek mięsny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny1-2.jpg)
![Krok 2 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny2-2.jpg)
![Krok 3 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny3-2.jpg)
![Krok 4 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny4-2.jpg)
![Krok 5 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny5-2.jpg)
![Krok 6 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny6-2.jpg)
![Krok 7 - Kociołek mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolek-miesny7-2.jpg)
mięso mielone | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz |
makaron | 300 g |
por | 1 szt |
suszone pomidory | 6 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
śmietana 30% | 250 g |
żółtko jajek | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: