Przepis i sposób przygotowania na: Kociołkowy bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kociołkowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-bigos1-2.jpg)
![Krok 2 - Kociołkowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-bigos2-2.jpg)
![Krok 3 - Kociołkowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-bigos3-2.jpg)
![Krok 4 - Kociołkowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-bigos4-2.jpg)
![Krok 5 - Kociołkowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-bigos5-2.jpg)
kapusta kiszona | 2 kilogramy |
kapusta biała | 1 kilogram |
kiełbasa podwawelska | 1 kilogram |
boczek wędzony | 200 gram |
żeberka | 200 gram |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | |
przecier pomidorowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: