Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet de volaille z masłem i koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlet de volaille z masłem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-z-maslem-i-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlet de volaille z masłem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-z-maslem-i-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlet de volaille z masłem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-z-maslem-i-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlet de volaille z masłem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-z-maslem-i-koperkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlet de volaille z masłem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-z-maslem-i-koperkiem5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 4 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 opakowanie |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,5 kg |
jajko | 5 szt |
mąka | 0,2 kg |
masło | 200 g |
koper świeży | 1 szt |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
ogórek konserwowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: