Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w cieście francuskim ze szpinakiem i brokułami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak w cieście francuskim ze szpinakiem i brokułami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-brokulami1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak w cieście francuskim ze szpinakiem i brokułami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-brokulami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak w cieście francuskim ze szpinakiem i brokułami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-brokulami3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak w cieście francuskim ze szpinakiem i brokułami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-brokulami4-2.jpg)
filet z kurczaka | 600 g |
przyprawa do gyrosa | |
ciasto francuskie | 25x40 cm 1 opakowanie |
masło | 2 łyżki |
szpinak mrożony | 200 g |
czosnek | 3 ząbki |
różyczki brokuła | 5 szt |
ser żółty | 200 g |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: