Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pieczony na papryce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś pieczony na papryce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pieczony-na-papryce1-2.jpg)
Naczynie wkładamy na środkową półkę nagrzanego do 180 stopni piekarnika (grzanie od góry!) i pieczemy przez 15 minut.
![Krok 2 - Łosoś pieczony na papryce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pieczony-na-papryce2-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś pieczony na papryce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pieczony-na-papryce3-2.jpg)
filet z łososia | 350 g |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
pomarańcza | 1 sztuka |
oliwa | |
cebula | 1 sztuka |
sól | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: