Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pod pierzynką z ciasta francuskiego i migdałów
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś pod pierzynką z ciasta francuskiego i migdałów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-pierzynka-z-ciasta-francuskiego-i-migdalow1-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś pod pierzynką z ciasta francuskiego i migdałów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-pierzynka-z-ciasta-francuskiego-i-migdalow2-2.jpg)
Podajemy z sosem czosnkowym.
Smacznego :)
![Krok 3 - Łosoś pod pierzynką z ciasta francuskiego i migdałów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-pierzynka-z-ciasta-francuskiego-i-migdalow0-2.jpg)
filet z łososia | 500 gram |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
jajko | 1 szt. |
Bazylia suszona Prymat | |
bazylia świeża |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: