Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
woda | 10 szklanek |
ocet 10 % | 2 szklanki |
cukier | 2 szklanki |
sól | 2 łyżki. |
Gorczyca biała cała Prymat | |
kilka ziaren pieprzu | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
olej |
papryka czerwona | 3 kg |
woda | 10 szklanek |
ocet 10 % | 2 szklanki |
cukier | 2 szklanki |
sól | 2 łyżki. |
Gorczyca biała cała Prymat | |
kilka ziaren pieprzu | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: