Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane podudzia z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane podudzia z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podudzia-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane podudzia z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podudzia-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane podudzia z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podudzia-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane podudzia z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podudzia-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Marynowane podudzia z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podudzia-z-kurczaka5-2.jpg)
![Krok 6 - Marynowane podudzia z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podudzia-z-kurczaka6-2.jpg)
podudzia z kurczaka | 1 kg |
olej rzepakowy | 50 ml |
sól | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 4 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: