Przepis i sposób przygotowania na: Marynowany dorsz smażony w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowany dorsz smażony w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-dorsz-smazony-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowany dorsz smażony w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-dorsz-smazony-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowany dorsz smażony w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-dorsz-smazony-w-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowany dorsz smażony w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-dorsz-smazony-w-panierce0-2.jpg)
oliwa | 6 łyżek |
filet z dorsza | 4 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 sztuki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 (wędzona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: