Przepis i sposób przygotowania na: Mielone eskalopki cielęco - rybne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone eskalopki cielęco - rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-eskalopki-cieleco-rybne1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone eskalopki cielęco - rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-eskalopki-cieleco-rybne2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone eskalopki cielęco - rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-eskalopki-cieleco-rybne3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone eskalopki cielęco - rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-eskalopki-cieleco-rybne4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone eskalopki cielęco - rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-eskalopki-cieleco-rybne5-2.jpg)
podajemy z puree i surówką z kapusty
![Krok 6 - Mielone eskalopki cielęco - rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-eskalopki-cieleco-rybne6-2.jpg)
cielęcina | 150 g |
ryba | 3 filety ok 200g |
cebula czerwona | 1 szt |
bułka | 1.2 szt |
jajko | 1 szt |
kolendra | 1/2 łyżeczki |
sól | 1/3 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki do obtoczenia |
olej do smażenia | 1.2 szkl |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: