Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z pieczarką i żółtym serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z pieczarką i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-i-zoltym-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z pieczarką i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-i-zoltym-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z pieczarką i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-i-zoltym-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z pieczarką i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-i-zoltym-serem0-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bułka czerstwa | 0,5 szt |
pieczarki | 10 szt |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 50 g |
ser gouda | 50 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: