Przepis i sposób przygotowania na: mięsne kulki ze szpinakowym oczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - mięsne kulki ze szpinakowym oczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki-ze-szpinakowym-oczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - mięsne kulki ze szpinakowym oczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki-ze-szpinakowym-oczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - mięsne kulki ze szpinakowym oczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki-ze-szpinakowym-oczkiem3-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
otręby pszenne | 1 szklanka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
szpinak mrożony | 300 g |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: