Przepis i sposób przygotowania na: Minestrone by Monika
Kroki postępowania
![Krok 1 - Minestrone by Monika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/minestrone-by-monika1-2.jpg)
![Krok 2 - Minestrone by Monika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/minestrone-by-monika2-2.jpg)
![Krok 3 - Minestrone by Monika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/minestrone-by-monika3-2.jpg)
![Krok 4 - Minestrone by Monika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/minestrone-by-monika4-2.jpg)
![Krok 5 - Minestrone by Monika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/minestrone-by-monika5-2.jpg)
fasola Jaś | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
rosół | 1 litr |
cebula | 1 sztuka |
seler naciowy | 2 łodygi |
marchew | 1 sztuka |
cukinia | 1 sztuka |
kapusta włoska | 3 duże liście |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: