Przepis i sposób przygotowania na: Moja lazania
Kroki postępowania
.Na moment przed dodaniem mięsa wrzucić na patelnię przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszać.
![Krok 1 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania1-2.jpg)
![Krok 2 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania2-2.jpg)
![Krok 3 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania3-2.jpg)
![Krok 4 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania4-2.jpg)
![Krok 5 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania5-2.jpg)
![Krok 6 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania6-2.jpg)
Postępować w ten sposób, do wyczerpania składników.
![Krok 7 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania7-2.jpg)
SMACZNEGO!!!
![Krok 8 - Moja lazania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moja-lazania8-2.jpg)
mięso mielone | 70 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mleko 2% | 500 mililitrów |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
parmezan starty | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: