Przepis i sposób przygotowania na: Muszle faszerowane na zielono
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muszle faszerowane na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-na-zielono1-2.jpg)
![Krok 2 - Muszle faszerowane na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-na-zielono2-2.jpg)
![Krok 3 - Muszle faszerowane na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-na-zielono3-2.jpg)
![Krok 4 - Muszle faszerowane na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-na-zielono4-2.jpg)
![Krok 5 - Muszle faszerowane na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-na-zielono5-2.jpg)
![Krok 6 - Muszle faszerowane na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-na-zielono6-2.jpg)
jarmuż | 150 g |
śmietana 18 proc | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat |
szpinak | 200 g |
czosnek ząbki | 2 szt |
śmietana 18 proc | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz |
makaron muszle | 1 op |
filet z kurczaka | 200 g |
ser żółty | 100 g |
jogurt naturalny | 1 szkl |
pieprz | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: