Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane piersi z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-piersi-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-piersi-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-piersi-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-piersi-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-piersi-z-kurczaka5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
ser żółty | 100 gram |
szynka | 100 gram |
suszone pomidory | 6-7 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 gram |
olej do smażenia | 100 ml |
masło | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: