Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z dobrym farszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśniki z dobrym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-dobrym-farszem3-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśniki z dobrym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-dobrym-farszem1-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśniki z dobrym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-dobrym-farszem2-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśniki z dobrym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-dobrym-farszem0-2.jpg)
ciasto naleśnikowe | |
mąki | 0,5 kg |
mleko | 4 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
soli | 1 szczypta |
olej do smażenia | |
Farsz: | |
boczku | 0,5 kg |
cebule | 2 sztuki |
czosnku | 2 ząbki |
cukinii | 3 plastry |
pomidor | 1 sztuka |
soli | 0,5 łyżeczki |
pieprzu | 1 szczypta |
majeranku | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: