Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z szynką i pieczarkami
Kroki postępowania
Na rozgrzaną patelnię wrzucamy posiekane w plastry pieczarki, smażymy ok 5min.
Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę szynkę i smażymy jeszcze przez chwilę.
Gdy będziemy widzieli że pieczarki już są usmażone dodajemy posiekany ser, trzymamy na ogniu co chwilę mieszając do momentu kiedy ser się rozpuści.
![Krok 1 - Naleśniki z szynką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-szynka-i-pieczarkami2-2.jpg)
miksujemy składniki
smażymy naleśniki na rozgrzanym tłuszczu(bardzo mała ilość)
![Krok 2 - Naleśniki z szynką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-szynka-i-pieczarkami1-2.jpg)
można podawać same choć ja zajadam się takimi z ketchupem :)
smacznego
![Krok 3 - Naleśniki z szynką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-szynka-i-pieczarkami0-2.jpg)