Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki zapiekane w sosie bolońskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśniki zapiekane w sosie bolońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-zapiekane-w-sosie-bolonskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśniki zapiekane w sosie bolońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-zapiekane-w-sosie-bolonskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśniki zapiekane w sosie bolońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-zapiekane-w-sosie-bolonskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśniki zapiekane w sosie bolońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-zapiekane-w-sosie-bolonskim4-2.jpg)
mięso mielone | 0,5 kg |
por | 1 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
pietruszka | |
naleśniki | 7 sztuk |
ser żółty | 50 g |
sos boloński | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: