Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem
natką pietruszki i przybrać ćwiartkami pomidora.
mleko | 10 łyżek |
mąka | 7 łyżek |
jajko | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
sezam | 1 łyżka[nasiona uprażne] |
olej do smażenia | |
Farsz: | |
szpinak | 50 dkg |
czosnek | 3 ząbki |
olej sojowy | 2 łyżki |
bazylia | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
pomidor | do przybrania |
natka pietruszki | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: