Przepis i sposób przygotowania na: Okraszona młoda kapusta
Kroki postępowania
Na tej samej palni smażę boczek i kiełbasę.
Smażę też pokrojone w kostkę, obrane i pokrojone jabłko i dalej smażę. Na końcu dodaję kapustę, cebulę.
młoda kapusta | 1/2 główki |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
koper świeży | 1/2 pęczka |
sól i pieprz | 1 szczypta |
masło klarowane | 1 łyżka |
jabłko kwaśne | 1 sztuka |
boczek wędzony | 20 dag |
ziele angielskie | 2 sztuki |
kiełbasa | 2 sztuki |
Na tej samej palni smażę boczek i kiełbasę.
Smażę też pokrojone w kostkę, obrane i pokrojone jabłko i dalej smażę. Na końcu dodaję kapustę, cebulę.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: