Przepis i sposób przygotowania na: Ostra wersja kurczaka z ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ostra wersja kurczaka z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostra-wersja-kurczaka-z-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ostra wersja kurczaka z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostra-wersja-kurczaka-z-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ostra wersja kurczaka z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostra-wersja-kurczaka-z-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ostra wersja kurczaka z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostra-wersja-kurczaka-z-ryzem4-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 1/2 |
ryż ugotowany | 5 woreczków |
marchewka | 3 duże |
cebula biała | 2 duże |
fasola szparagowa | 2 szklanki |
chili Prymat | 1 1/2 łyżki |
serek topiony | 1 mały |
śmietana 30% | 1 łyżka |
woda letnia | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: