Przepis i sposób przygotowania na: PANIEROWANE KAWAŁKI KURCZAKA
Kroki postępowania
![Krok 1 - PANIEROWANE KAWAŁKI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-kawalki-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - PANIEROWANE KAWAŁKI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-kawalki-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - PANIEROWANE KAWAŁKI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-kawalki-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - PANIEROWANE KAWAŁKI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-kawalki-kurczaka0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 500 gram |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
sól | 1/2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: