Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym17-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym18-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym19-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym20-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym21-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczarki faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-mielonym16-2.jpg)
mięso mielone | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
żółty ser | 15 dkg |
olej do smażenia | |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
pieczarki | 8 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: