Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki pod beszamelem z nutą sezamu :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki pod beszamelem z nutą sezamu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-pod-beszamelem-z-nuta-sezamu1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki pod beszamelem z nutą sezamu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-pod-beszamelem-z-nuta-sezamu2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki pod beszamelem z nutą sezamu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-pod-beszamelem-z-nuta-sezamu3-2.jpg)
pieczareki całe | 300 gram |
sezam | 1 łyżka |
masło | 1\3 kostki |
mąka | 3 łyżki |
mleko 3,2% | 400-500 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1\3 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: