Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone gołąbki z kaszą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone gołąbki z kaszą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-kasza-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone gołąbki z kaszą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-kasza-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone gołąbki z kaszą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-kasza-i-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone gołąbki z kaszą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-kasza-i-grzybami4-2.jpg)
kapusta | 12 liść duży z młodej kapusty |
kasza mazurska (jęczmienna) | 400 g |
cebula | 2 |
grzyby suszone | 4 garść solidna |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej | 3 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: