Przepis i sposób przygotowania na: Pierniczki Małgosi
Zaraz po wyjęciu z piekarnika musimy uważać,bo pierniczki są bardzo miękkie.
Po ostudzeniu polewamy lukrem i dekorujemy posypkami lub wiórkami.....kto czym lubi. Polecam! :)
mąka | 1 kg |
miód | 250 gram |
cukier | 250 gram |
margaryna | 350 gram |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jaja | 6 sztuk |
kakao | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1,5 łyżeczki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: