Składniki:
ciasto francuskie | 2 opakowanie |
Szczypiorek cienki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
śmietana | 500 ml |
rzodkiewka | 6-8 sztuk |
jajko | 2 sztuki |
ser biały | 2 (twarogowy) |
papryka czerwona | 2-3 sztuki |
ciasto francuskie | 2 opakowanie |
Szczypiorek cienki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
śmietana | 500 ml |
rzodkiewka | 6-8 sztuk |
jajko | 2 sztuki |
ser biały | 2 (twarogowy) |
papryka czerwona | 2-3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: