Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI RUSKIE
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie94-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie95-2.jpg)
![Krok 3 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie96-2.jpg)
![Krok 4 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie97-2.jpg)
![Krok 5 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie98-2.jpg)
![Krok 6 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie99-2.jpg)
![Krok 7 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie100-2.jpg)
![Krok 8 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie101-2.jpg)
![Krok 9 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie102-2.jpg)
![Krok 10 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie103-2.jpg)
![Krok 11 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie104-2.jpg)
![Krok 12 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie105-2.jpg)
![Krok 13 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie106-2.jpg)
Podajemy z roztopionym masłem i podsmażoną cebulką lub skwarkami.
![Krok 14 - PIEROGI RUSKIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie107-2.jpg)
ser biały | 600 g |
ziemniaki | 500 g |
cebula biała | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
mąka | 1 kg |
jajko | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: