Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z botwinką w koperkowym cieście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z botwinką w koperkowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-botwinka-w-koperkowym-ciescie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z botwinką w koperkowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-botwinka-w-koperkowym-ciescie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z botwinką w koperkowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-botwinka-w-koperkowym-ciescie3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z botwinką w koperkowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-botwinka-w-koperkowym-ciescie0-2.jpg)
botwinka | 1 sztuka |
mascarpone | 1,5 łyzki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
cebulka | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
woda letnia | 1 szklanka |
mąka | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: