Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z cieciorką
Kroki postępowania
Gdy cieciorka trochę przestygnie należy ją zmielić w maszynce do mięsa
ciecierzyca | 25 dag |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
kolendra mielona | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
mąka | 2 szklanki |
olej | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
woda letnia | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: