Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z grzybkami kurkami
Kroki postępowania
Na patelnię wrzucamy 1/4 kostki masła, dodajemy kurki i cebulę, dusimy.Przyprawiamy solą, pieprzem i dokładmy natkę pietruszki. Studzimy
![Krok 1 - Pierożki z grzybkami kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-grzybkami-kurkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z grzybkami kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-grzybkami-kurkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z grzybkami kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-grzybkami-kurkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki z grzybkami kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-grzybkami-kurkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki z grzybkami kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-grzybkami-kurkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierożki z grzybkami kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-grzybkami-kurkami6-2.jpg)
kurki | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
mąka pszenna | 0,5 kg |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
masło | 1/2 kostki |
woda | 1 szkl ciepła |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: