Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z mąki żytniej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-maki-zytniej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-maki-zytniej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-maki-zytniej3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki z mąki żytniej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-maki-zytniej0-2.jpg)
mąka żytnia | 350 gram |
wod ciepła | 2/3 szklanki |
żółtko jajek | 1 szt |
drożdże świeże | 25 gram |
oliwa | 1 łyżka |
kolorowe zioła do sałatek | |
czubrica mielona | 1 łyżeczka |
pieczarki | 500 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
lutenica | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (ziołowa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: