Składniki:
pierś z kurczaka | 500 g |
ser pleśniowy | 150 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sos worcestershire | 1 łyżka |
woda | 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
olej do smażenia |
pierś z kurczaka | 500 g |
ser pleśniowy | 150 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sos worcestershire | 1 łyżka |
woda | 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: